Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Urmăriți de ”tatăl” lor

Meci special pentru unii baschetbaliști de la CSA Steaua. Antrenorul Sașa Ocokolijc și jucătorii Alexander Vlahovic și Vlad Negoițescu au revenit în sala Olimpia, acolo unde au realizat primele performanțe în baschet. Ei au jucat în Steaua-Bakken Bears, meci din FIBA Europe Cup, și au fost urmăriți ”de sus” de banner-ul lui Arnautovic. Regretatul Dado este cel care i-a adus în România pe antrenor și pe coordonatorul de joc sârb. Vlahovic spune că a avut emoții și nu a putut vorbi de ”tatăl” său sportiv.
Militarii Stelei n-au făcut față ”urșilor” danezi. Ei au pierdut cu Bakken Bears, la 35 de puncte diferență, și, totodată, orice șansă de a se califica mai departe. Fără câțiva titulari, steliștii au înfruntat una dintre cele mai tari echipe din FIBA Europe, cu un buget de peste 1.500.000 de euro. Gazdele s-au consolat cu cel mai bun marcator al partidei, Andrei Mandache, autor a 21 de puncte. El a fost felicitat pentru evoluție de cel mic.
La meci au fost și doi deținători ai FIBA Europe Cup, trofeu câștigat de CSU Asesoft în 2005. Alex Iacobescu și Cătălin Burlacu au urmărit jocul din tribună, iar acesta din urmă a trăit meciul mai intens. Peste două săptămăni, gruparea stelistă va juca, din nou, la Ploiești, ultimul meci din grupă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co