Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Petrolul se obișnuiește cu sinteticul

Petrolul deschide runda a doua a eşalonului secund, vineri, în deplasare, cu C.S. Baloteşti. Meciul se va disputa pe stadionul „Concordia” din Chiajna, arena aleasă de către cei de la Baloteşti pentru a organiza această întâlnire.

În aceste condiții, „lupii” a trebuit să-şi adapteze programul de pregătire al acestei săptămâni. Antrenorul Leo Grozavu a mutat o parte dintre antrenamente pe teren sintetic, tocmai pentru a se acomoda cu suprafaţa de joc pe care o vor întâlni la Chiajna.

În jocul cu ilfovenii, Petrolul nu va avea la dispoziție patru jucători. Fundașul Paul Antoche este accidentat, mijlocașul Alex Cocălteu este suspendat după eliminarea din prima etapă, iar alți doi jucători sunt la echipa națională. Este vorba despre fundașii Andrei Rus și Valentin Țicu. Ei sunt în pregătire cu selecționata României sub 19 ani.

Împreună cu ceilalți tricolori au jucat un prim meci de verificare cu naționala Israelului. Dacă Rus a intrat titular, în schimb, Țicu a debutat în tricoul tricolor jucând în ultimele minute.

Tricolorii Under 19 i-au învins cu 2-1 pe fotbaliștii Israelului, într-o partidă disputată la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Reprezentativa antrenată de Dan Oprescu și Pompiliu Stoica a deschis scorul în minutul 13 prin Claudiu Petrilă, iar Alexandru Duminică a majorat avantajul în minutul 27, printr-o lovitură liberă executată la colțul scurt. Pentru selecționata Israelului a marcat Guy Dahan, în prelungirile primei reprize.

Cea de-a doua parte a consemnat noi ocazii pentru ambele echipe, însă tabela a rămas cu scorul afișat din prima repriză. Partida revanșă dintre cele două selecționate este programată, mâine seară, la Mogoșoaia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co