Actualitate

Petrolul și Rapid se ”iubesc” la infinit

Prezentarea echipei Petrolul, în vara lui 2018, a fost incendiară. Atât pe teren cât și în tribune. La nivelul ierbii s-a jucat tare, cu intrări periculoase și chiar un cartonaș roșu. Primit de fundașul Voicu, rapidistul fiind prea nervos și cu intrări dure pe parcursul jocului. Din această cauză, antrenorul Petrolului, Leo Grozavu, l-a luat de barbă pe rapidist, la pauza jocului, reproșându-i intrările dure.
Tot la pauză au început și incidentele între petroliști și rapidisti. Din cauza unui banner smuls din sectorul rapidiștilor și lăsat la Peluza Latină. Au început luptele, unii rapidiști au sărit peste gard și s-au luat la bătaie cu petroliștii.
Jandarmii au intervenit oprind cu greu disputele. În acest timp, fanii oaspeți au smuls scaunele din sectorul lor, aruncându-le spre suporterii ploieșteni.
Petrolul a învins, la limită, Rapidul, dar ambele echipe mai puteau marca. Atât Grozavu cât și liderul giuleștenilor, Maftei, au apreciat atmosfera și speră să se întâlnească și în jocurile cu miză.
Petrolul a intrat pe ultima sută de metri înaintea startului Ligii a 2-a Casa Pariurilor. Mâine, gruparea ploieșteană va avea ultimul test, cu Petrolistul Boldești, înaintea primului meci oficial, cu Sportul Snagov, programat sâmbătă după-amiază, pe “Ilie Oană”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co