Actualitate

Evenimentul Sport și mișcare pentru copii de la O.U.Concordia România, a fost un succes

Baza Sportivă “Kiru Sport“ din Parcul Tineretului, Sala Sporturilor “Olimpia“, Info Ploiești City și DJ Kabal (Marian Cojocaru) au organizat un eveniment sportiv destinat copiiilor de la Organizația Umanitară Concordia România.

Timp de trei ore, cei mici și cei mari au avut parte de multă mișcare, mult sport

Din momentele special alese pentru această zi nu au lipsit demonstrații de aerobic, dans, kangoo jumps și fotbal. Astfel, Fitness Club Nico a deschis evenimentul cu o demonstrație de fetno și aerobic, după care Ioana Polydora a avut trei demonstrații de belly dance.

A urmat un moment al toboșarilor de la Organizația Umanitară Concordia, iar trupa Sophy Dance (sub conducerea profesoarei coregraf Georgiana Dumitru) a “încălzit“ atmosfera cu o demonstrație de dans și fetno. Ca să fie totul special, sportivii de la Asociația Clubul Sportiv D. Victoria Ploiești (secția de kickboxing Ciprian Ardeleanu TEAM) și cei de la Florin Ghiță ACADEMY au realizat două demonstrații de arte marțiale – kickboxing, demonstrațiile sportive încheindu-se cu fetele de la clasa de Kangoo jumps și cele de la Aqua gym, conduse de instructoarea Maria Nica.

Fabiana Vuță a avut un moment muzical, în pauza meciului dintre Dechatlon și Naționala Artiștilor, evenimentul încheindu-se cu un triunghiular de fotbal între echipele Radio Prahova, Decathlon și Naționala Artiștilor.

Meciul vedetă a fost cel dintre Radio Prahova și Naționala Artiștilor. În pauza dintre cele două reprize artiștii au fost “provocați“ de micuții de la Casa Cristina (Organizația Umanitară Concordia România) la fotbal, copiii câștigând partida, în aplauzele colegilor lor.

La acest eveniment au participat și reprezentanții Penitenciarului Ploiești, care au avut o prezentat o expoziție de picturi pe șevalet realizată de deținuții din această instituție.

Invitații speciali ai evenimentului, copiii de la Organizația Umanitară Concordia România, au primit sute de cadouri (dulciuri, rechizite, cărți) din partea sponsorilor și a Jump for fun by Maria Nica și au făcut poze cu artiștii, cei mici simțindu-se pentru o zi vedete și bucurându-se de fiecare moment al evenimentului dedicat lor.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co