Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Petrolul-Steaua cu risc ridicat

Petrolul-Steaua este singurul meci din etapa a 8-a a ligii intai cu grad de risc ridicat. Avand in vedere rivalitatea dintre suporterii celor doua echipe, Jandarmeria s-a mobilizat pentru infruntarea de maine seara. Peste 370 de jandarmi sunt repartizati la Petrolul-Steaua. Accesul spectatorilor in stadion va fi permis cu doua ore inainte numai pe baza de abonamente, bilete sau invitatii.

Meciul va fi urmarit de aproximativ 12.000 de spectatori avand in vedere si faptul ca trei sectoare din arena “Ilie Oana” sunt inchise pentru acest meci. Conform informatiilor venite de la Jandarmerie, la derbiul etapei vor veni si in jur de 600 de suporteri stelisti. Ultima oara acestia au distrus o parte din scaunele aflate in sectorul oaspetilor.

Si pe teren va fi rivalitate mare avand in vedere si situatia din clasament. Petrolul are nevoie de o victorie pentru a se apropia la un punct de Steaua. Dar si Gigi Multescu, noul antrenor al “lupilor” are nevoie de acest succes pentru un debut perfect.

Multescu a spus la reinstalare ca sunt avantaje si dezavantaje la faptul ca Steaua a evoluat, joi, in Europa League. Insa antrenorul Petrolului sustine ca echipa sa trebuie sa dea tonul pe teren si sa invinga Steaua la Ploiesti dupa 15 ani de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co