Sport

Dupa Steaua vine Dinamo

Dupa Steaua, vine Dinamo pe stadionul “Ilie Oana”. Petrolul infrunta Steaua duminica seara in “Arena Lupilor”. Iar saptamana viitoare, miercuri, Dinamo joaca pe stadionul Petrolului cu Fortuna Campina. Cum meciul va fi transmis in direct, gruparea campineana a fost nevoita sa joace pe un stadion care asigura conditii de televizare a partidei. Va fi “Ilie Oana” dupa ce gruparea prahoveana a incercat variantele “Astra” si stadionul “Tineretului” din Brasov.

Tot pe un stadion modern va juca si Petrolul in saisprezecimile Cupei Romaniei, dar o va face la sute de kilometri distanta. Trupa lui Gigi Multescu are la alegere stadionul CFR-ului sau arena de 30.000 de locuri a Universitatii Cluj. Mai apropiata este ultima varianta asta si pentru ca echipa din comuna Jucu este plina de suporteri ai lui U Cluj.

Indiferent de locul unde se joaca Petrolul are doar varianta calificarii desi Clujul ii poarta ghinion in ultimul timp. Au fost eliminati din Cupa Ligii chiar pe cea mai moderna arena din Ardeal, iar CFR Cluj a produs prima infrangere a Petrolului dupa 700 de zile de invincibilitate pe arena “Ilie Oana”.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co