Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Petrolul va lua startul la sfârșitul lunii

Petrolul va lua startul într-o nouă ediție a Cupei României la sfârșitul lunii august. Astfel, formația ploieșteană va intra în ediţia 2018-2019 a Cupei României, urmând să participe în faza a treia a competiției. Acolo unde va întâlni o fostă adversară din stagiunea trecută a Ligii a III-a, CS Tunari.
Partida este programată să se dispute pe 28 sau 29 august, pe terenul formației de eșalon inferior. Până atunci, trupa antrenată de Leo Grozavu și colegii săi va mai disputa un meci în campionat, tot în deplasare, la Metaloglobus București.
Grozavu a avut o mică satisfacție legată de atacanți. Antrenorul a fost mulțumit că Arnăutu a marcat, chiar dacă doar din penalti. Tehnicianul a spus, recent, că își dorește ca cei din față să înscrie cât mai des.
În sezonul trecut al Cupei României, Petrolul a fost eliminată la ”loteria penaltiurilor”, chiar pe teren propriu, în 16-imile de finală. Petroliștii au jucat cu Mioveni, oaspeții au deschis scorul, iar în finalul jocului Vintilă a restabilit egalitatea. S-a ajuns la ”punctul cu var” acolo unde argeșenii au fost mai buni.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co