Actualitate

Vor fi din nou artificii la Serbările Toamnei din Câmpina

Sunt trei ani de când în Câmpina nu s-au mai organizat spectacole de artificii, oficial și legal. După tragedia din Colectiv, autoritățile câmpinene nu au mai primit aprobare pentru a lansa artificii în Centrul Civic, lucru care i-a dezamăgit pe locuitorii municipiului. Anul acesta, organizatorii festivalului Serbările Toamnei caută o soluție pentru a oferi din nou asemenea spectacole, locul de tragere aprobat fiind Dealul Muscel. Însă festivalul nu se va organiza acolo, deoarece nu sunt locuri de parcare.
Prin urmare, soluția luată în calcul este ca Serbările să se organizeze pe bulevardul central al Câmpinei, iar artificiile să fie lansate de pe deal, într-un loc din care pot fi văzute de participanții la festival. Favorit este spațiul din fața Casei Cărții, unde s-au ținut cele 10 ediții organizate până acum. A doua variată luată în calcul este în fața Parcului Trandafirilor, lângă notariate.
Artificiile de probă vor fi lansate astăzi, între 10 și 11 seara, de pe Dealul Muscel. Vor fi date câteva artificii și în parcarea Fibec, dar de clasa S2, cu înălțime de 30 de metri, pentru care nu trebuie aviz. Este posibil ca reprezentanții Primăriei să constate că nicio variantă nu oferă o bună vizibilitate a artificiilor și să se renunțe la idee. Vom reveni cu informații despre amplasamentul ales pentru desfășurarea Serbărilor și despre artiștii care vor susține concerte în cele două zile.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co