Sport

Ploieștiul găzduiește… promovarea

Ploieștiul a primit dreptul de a organiza turneul de promovare în Liga Națională de baschet masculin. Lupta pentru accesul printre cei mai buni se va da, în perioada 27-29 mai, la Sala “Olimpia. Licitația pentru organizare a avut loc, astăzi, la sediul Federației Române de Baschet. Organizarea câștigată este un vis îndeplinit pentru managerul echipei, Cătălin Burlacu.

Din momentul în care echipa și-a stabilit ca obiectiv promovarea, Burlacu a decis că revenirea baschetului ploieștean în elită trebuie să se petreacă în sala în care a reușit atâtea performanțe. Bătălia pentru intrarea în Ligă se va da între Ploiești, Olimpic Baia-Mare, Timba Timișoara și Politehnica Iași. Odată cu câștigarea licitației de organizare s-a stabilit și programul întrecerii.

Vlad Dogaru și ceilalți baschetbaliști vor deschide “balul” împotriva timișorenilor de la Timba. Apoi va urma disputa dintre Baia-Mare și Poli Iași. A doua zi, Ploieștiul înfruntă Iașiul, în timp ce Timba joacă împotriva “olimpicilor” din Baia-Mare. Iar în ultima zi, baschetbaliștii echipei gazdă vor evolua contra băimărenilor, în timp ce Iașiul se luptă cu Timișoara. Cele patru formații se vor bate pentru primele două locuri, cele care vor duce în Liga Națională. Trupa antrenată de Eugen Ilie a terminat faza semifinală cu o victorie la 30 de puncte diferență împotriva moldovenilor de la Poli. De altfel, Ploieștiul a câștigat acest nivel cu 8 victorii și 2 înfrângeri. Urmată, în ordine, de Poli Iași, Olimpic Baia-Mare și Timba Timișoara.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co