Sport

Favoriți la baraj

“7 metri” rămâne lovitura care îi ține în viață pe handbaliștii Ploieștiului. În urmă cu trei etape, Emilian Turcu transformă o lovitură de la “7 metri” la ultima fază și aducea un succes important împotriva lui Minaur Baia-Mare. În etapa din weekend, a venit rândul lui Claudiu Dediu să fie “eroul” echipei sale.

Interul a reușit 9 goluri, cele mai multe pentru ploieșteni, însă evoluția sa a fost de “nota 10”. Asta mai ales că cele mai importante două goluri le-a reușit într-un final de meci nebun. Focșaniul și Ploieștiul au terminat 28 la 28, dar cu șapte minute înainte ca sirena să anunțe sfârșitul, ploieștenii aveau trei goluri avans.

Gazdele au revenit și au trecut la conducere în două situații, dar băieții antrenați de Dobrescu și Nicolae n-au renunțat. Dediu a egalat de fiecare dată, ultima oară de la “7 metri”, cu câteva secunde înainte de terminarea partidei. Punctul obținut la Focșani îi face pe handbaliștii ploieșteni să-și hotărască singuri soarta. Ei se mențin pe locul de baraj și depind doar de propriile rezultate, având cele două puncte avans în fața focșănenilor. Mai sunt două etape din play-out-ul Ligii Naționale, iar Ploieștiul va întâlni, miercuri, în “Olimpia”, Energia Târgu-Jiu. Gruparea olteană a remizat cu HC Vaslui și este scutită de emoții în privința retrogradări. Energia conduce ierarhia, cu 33 de puncte, în timp ce Ploieștiul ocupă locul 4 cu 28 de puncte. Focșaniul, principala urmăritoare, are 26 de puncte și miercuri va juca, tot acasă, cu retrogradata Danubius Galați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co