Actualitate

Podul sinucigașilor?

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a stat aproape o oră pe podul de cale ferată care leagă municipiul Câmpina de comuna Poiana Câmpina, amenințând că se sinucide.
S-a întâmplat vineri seara, când traficul pe DN 1 era aglomerat. În zonă au ajuns toate serviciile de urgență: Ambulanța, Pompierii, Poliția Locală și Poliția Municipală, iar reprezentanții acestora au purtat discuții cu bărbatul. Acesta avea probleme cu banii, din cauza jocurilor de noroc, și a cerut să vorbească cu soția lui, care nu-l mai primea acasă. După ce femeia a venit, bărbatul s-a calmat și a coborât împreună cu polițiștii, care l-au dus la Spitalul de Psihiatrie Voila, pentru investigații.
Mama bărbatului s-a sinucis, de pe același pod, anul trecut.
Acest caz seamănă foarte mult cu cel petrecut luna trecută, în același loc. Atunci, un bărbat cerea polițiștilor să-i aresteze soția pentru că i-ar fi furat niște bani. A stat trei ore pe pod și a plecat cu scandal. Atunci, ca și acum, nu a venit niciun negociator să discute cu cei care amenințau că se sinucid. Cei care i-au convins să renunțe la gest au fost medicii, asistentele, pompierii sau polițiștii, care au vorbit cu ei ca de la om la om, fiecare cu problemele și necazurile lui.
În Câmpina au mai fost cazuri de persoane care au amenințat că se sinucid, în anii trecuți. Întotdeauna a fost vorba despre bărbați care aveau probleme cu femeile și banii. Locul preferat era turnul înclinat de la Eric. Acum se pare că podul nefolosit care trece deasupra drumul național este noua atracție a persoanelor dornice de atenție.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co