Actualitate

Lacrimi la fileu

Naționala României de volei feminin under 19 a terminat în lacrimi calificările pentru Campionatul European. Din păcate, au fost lacrimi de tristețe, având în vedere că Adelina Ungureanu și coechipierele au ratat prezența la turneul din Albania.
Jocul decisiv s-a disputat în ultima zi a competiției. Până atunci, România pierduse cu Germania și câștigase în fața Norvegiei. A urmat, în ultima zi, confruntarea cu Belarusul. Iar rezultatele până la acest joc le obligau pe românce să câștige cu 3-0 pentru a fi sigure de calificare. Lupta cea mare s-a dat în primul set, pierdut cu mare greutate din cauza unor execuții nefericite, dar și a neșansei. Erau șanse și la 3-1, însă tricolorele nu au reușit să întoarcă scorul și au terminat confruntarea în lacrimile nefericirii. Majoritatea voleibalistelor au fost afectate fiind consolate de colegele mai tari, dar și de familii.
România a creat un prag de netrecut în fața Belarusului, deoarece nu a reușit să o bată nici măcar o dată din trei confruntări directe. Căpitanul echipei susține că este vorba doar despre psihic în momentele importante, în timp ce antrenoarea României spune că adversarele sunt mult mai omogene.
La Europeanul din Albania s-au calificat Belarus și Germania. România sub 19 ani rămâne acasă, însă majoritatea componentelor au ocazia să facă performanță la Balcaniada de junioare dar și la Campionatul European under 17, unde sunt calificate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co