Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Poftă de goluri și baclava

Baclavaua este slăbiciunea unei handbaliste de la CSM Ploiești. “Îi place baclavaua, de aceea joacă bine”, glumesc colegele ei de la CSM Ploiești. Este vorba de interul stânga Ana Toth. Jucătoarea cu un fizic impresionant, 1.88 și 78 de kilograme, și-a făcut treaba și în meciul CSM Ploiesti-Dunarea Brăila. Toth a marcat 9 goluri și a reușit și un joc defensiv foarte bun.

Handbalista născută în Croația recunoaște că îi place foarte mult prăjitura turcească și o savurează de câte ori poate. A venit de patru luni la Ploiești, însă partida cu Brăila a fost prima în care și-a pus calitățile în valoare. Ana a spus că a fost cel mai bun meci al ei de când a semnat cu CSM-ul și speră ca această evoluție s-o descătușeze. De acum înainte, vrea să joace cât mai bine pentru echipă și să-i facă fericiți pe suporterii care vin să le susțină. Următoarea ocazie va fi săptămâna viitoare, atunci când CSM-ul va evolua în deplasare, la Zalău.

Ploieștiul nu putea beneficia de jucătoarea-gigant dacă aceasta nu avea și statutul de internațională. Ana are 14 prezențe în reprezentativa Croației, așa că îndeplinește criteriul impus transferurilor jucătoarelor străine, de Federația Română de Handbal. Acestea trebuie să aibă minimum 10 selecții la națională.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co