Actualitate

Prahova a primit buletinele de vot pentru referendum

Județul Prahova a primit, ieri, buletinele de vot pentru referendumul care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.
Potrivit Prefecturii Prahova, județul nostru a primit 728.983 buletine de vot, număr care îl depășește pe cel al alegătorilor prahoveni.
Toto ieri, Prefectura a preluat de la monetăria statului ștampilele cu inscripția “votat”, iar de la imprimeria statului, timbrele autocolant.
Cei 664.347 de alegători prahoveni își vor putea exprima opțiunea în cele 623 de secții de votare care vor fi amenajate. Ei vor avea posibilitatea de a vota și pe liste suplimentare.
Astăzi și mâine are loc instruirea președinților secțiilor de votare, urmând ca vineri, 5 octombrie, începând cu ora 9, să fie predate buletinele de vot în teritoriu.
Buletinele de vot au fost tipărite la Regia Autonomă Monitorul Oficial și au sosit la sediul Prefecturii Județului Prahova în cursul dimineții de duminică.
În zilele de 6 și 7 octombrie 2018 românii sunt chemați să se pronunțe dacă sunt de acord pentru schimbarea definiției familiei din Constituție, astfel încât formularea “căsătoria liber consimțită între soți” să fie schimbată în „căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co