Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Program special, în zilele Referendumului

Serviciul Evidența Informatizată a Persoanelor și Serviciul stare civilă Ploiești vor avea un program cu publicul special în zilele de 6 și 7 octombrie 2018, când se va desfășura referendumul privind modificarea Constituției în sensul redefinirii familiei ca fiind căsătoria între un bărbat și o femeie.
Astfel, la Serviciul Evidența Informatizată a Persoanelor sâmbătă, 6 octombrie, programul cu publicul se va desfășura între orele 07.00 – 21.00, iar duminică, 7 octombrie, în intervalul 07.00 – 21.00.
Primăria Municipiului Ploiești precizează că în cele două zile ale referendumului pot depune documente pentru eliberarea actelor de identitate numai persoanele cu drept de vot, care nu au sau deţin un act de identitate cu termenul de valabilitate expirat.
Pentru eliberarea unui nou act de identitate (carte de identitate sau carte de identitate provizorie), ca urmare a expirării termenului de valabilitate, pierderii, furtului, deteriorării sau distrugerii actului de identitate, cartea de identitate se întocmeşte şi se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei şi a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, datei de naştere, statutului civil, cetăţeniei române şi a domiciliului.
În cazul Serviciului de stare civilă, sâmbătă, 6 octombrie, și duminică, 7 octombrie, programul de lucru cu publicul se va desfășura între orele 09.00 – 13.00. În acest interval, cetățenii pot solicita doar eliberarea certificatelor de stare civilă duplicate necesare întocmirii actelor de identitate pentru exercitarea dreptului la vot.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co