Actualitate

Prahova își premiază cele mai bune firme

Județul Prahova își premiază cele mai bune firme care au obținut rezultate semnificative în acest an, în cadrul unei gale aniversare, dedicate Centenarului, care va avea loc mâine, la Complexul Sky din comuna Păulești.
Gala Topul Firmelor Prahovene 2018, organizată de Camera de Comerț și Industrie Prahova, va fi urmată de un program artistic atractiv, care organizatorii promit să fie pe gustul participanților.
Aurelian Gogulescu ne-a explicat că, în cadrul ceremoniei, se vor acorda premii, medalii și diplome pentru cele mai bune zece firme prahovene, în funcție de mărimea și obiectul lor de activitate.
De asemenea, în acest an va fi acordată și o distrincție în premieră, respectiv Trofeul „Continuitate, Competitivitate, Implicare”, menită să răsplătească acele firme prahovene care au reușit să facă parte din acest top în toți cei 25 de ani care s-au scurs de la organizarea primei ediții a galei.
Potrivit președintelui Camerei de Comerț și Industrie Prahova, există 15 asemenea firme care, pe parcursul celor 25 de ani, s-au situat pe diferite poziții ale clasamentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co