Sport

Pregătire de Zrece

CSM Ploiești vrea să facă o pregătire de nota zece înaintea reluării campionatului. După două săptămâni de antrenamente la Ploiești, echipa de handbal feminin se află în stațiunea Zrece Terme din Slovenia. Lotul ploieștean rămâne acolo o săptămână, urmând să revină în țară cu două zile înaintea Crăciunului. Până atunci, antrenorul Goran Kurtes a stabilit un program cu meciuri la “foc automat”.

Roman și celelalte fete vor avea parte de adversari tari din campionatele Sloveniei și Croației. Handbalistele Ploieștiului au stabilite cinci partide test, vârfurile fiind meciurile cu Krim Ljublijana respectiv Podravka Koprivnica. Numele adversarelor, dar și multitudinea de meciuri într-un timp scurt au fost motivele pentru care conducerea clubului a decis ca echipa să pregătească returul în Slovenia.

Principalul Kurtes își dorește ca la aceste jocuri să beneficieze și de Iryna Shutska, handbalista ce tocmai a părăsit Europeanul din Ungaria și Croatia. Totul depinde de obținerea vizei de Slovenia pentru a face cât mai repede joncțiunea cu colegele sale. Alte două handbaliste ale CSM-ului, Anghelina și Gărăcel, nu au făcut deplasarea din motive medicale. CSM Ploiești va da mâine primul test cu Koka Varazdin, locul șase în Croația.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co