Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Pregatire la unison

Pentru prima data la un targ de turism, o statiune turistica de pe valea prahovei va fi reprezentata intr-un singur stand de prezentare unitar. Administratia din Busteni impreuna cu toti operatorii de turismul din localitate, ajutati de un fotograf, un designer, un consultant pe problem de imagine si un expert in programe de dezvoltare au decis sa mearga anul acesta la targul national de turism – impreuna. Astfel, cu totii s-au asezat la masa de lucru pentru a realiza cea mai buna prezentare.
Astfel se doreste prezentarea statiunii Busteni in toata complexitatea ei, prin prezentarea actiunilor turistice de vara cat si de iarna, pregatind astfel noul sezon alb, inca de pe acum.
Intentia primariei si lipsa de orgoliilor inutile a oamenilor de turism din busteni vor face ca anul acesta statiunea, supranumita poarta bucegilor, sa aibe poate cea mai frumoasa prezentare la un targ de turism.  In plus e pentru prima data cand se vor prezenta toate aspectele legate de practicarea turismului in Busteni.
httpv://www.youtube.com/watch?v=p4-TGDt-UdA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co