Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

PREGATIRI IN ASTEPTAREA TURISTILOR

La Centrul de Vizitare al Parcului Natural Bucegi “Alexandru Beldie” pregatirile sunt in toi. Acum, tinand cont ca sezonul estival se apropie cu pasi repezi, administratorii asteapta un numar foarte mare de vizitatori si spun ca acestia vor fi primiti cu tot ce este necesar pentru petrecerea unei vacante de vis in zona. Prevazut cu dotari si amenajari interioare si exterioare specifice, centrul are un rol informativ și educativ pentru vizitatori. Centrul de vizitare a devenit, in scurta perioada de la inaugurare si pana in prezent, o adevarata atractie pentru turistii romani si din strainatate, iubitori ai drumetiilor montane.
Pe langa toate acestea, vizitatorii Parcului Natural Bucegi vor gasi si informatii privind impactul negativ pe care turistii neinformati si iresponsabili îl pot avea asupra speciilor și habitatelor de aici dar si ce reguli trebuie respectate cu strictete in timpul drumetiilor. In interiorul centrului exista doua machete interactive ale masivului Bucegi care au rolul de a ajuta turistul sa identifice foarte usor principalele trasee, cabane sau puncte de interes dar si o serie de expozitii tematice.
Centrul de Vizitare al Parcului Natural Bucegi din statiunea Busteni se afla in imediata apropiere a telecabinei, la intrarea pe principalele trasee turistice de pe Abruptul Prahovean al muntilor Bucegi si poate fi vizitat gratuit in fiecare zi a saptamanii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co