Actualitate

Presiunea le mărește tensiunea în fața porții

Lipsa execuției, lipsa de concentrare și presiunea suporterilor. Cam acestea ar fi motivele pentru care Petrolul nu câștigă spectaculos. A spus-o principalul Octavian Grigore după ultimul meci în care echipa nu a a jucat, dar a câștigat.

Antrenorul a mai declarat că este foarte greu să faci o echipă care să ofere şi spectacol şi care să adune şi puncte. Grigore crede că a oferit varianta cea mai potrivită și care este pe placul celor care investesc, şi anume să câștige cât mai multe puncte. Jocul spectaculos va veni atunci când Petrolul va avea siguranța că nu mai poate pierde unul din cele două locuri ale promovării în prima ligă.

Fanii au contestat și faptul că tremură pentru victorie în fața oricărui adversar și spun că nu este normal acest lucru. Ratarea ocaziilor și presiunea pusă de public sunt alte motive pentru care echipa nu evoluează după cum vor susținătorii ei. Tavi Grigore spune că finalizarea este deficitară de mult timp și unii fotbaliști nu rezistă la presiunea celor din tribune, la apostrofările lor. Cu Tavi Grigore pe bancă, Petrolul a obținut până acum cinci victorii consecutive, toate la o diferență minimă de scor.

Ocupă locul 2 în clasament, cu 38 de puncte, iar ierarhia superioară a clasamentului este foarte echilibrată. Diferența între primul loc și locul 7 este doar de un punct. Pentru formația ploieșteană urmează o nouă partidă pe teren propriu, cu UTA Arad. Biletele pentru această confruntare sunt puse în vânzare la casa de bilete de la stadion până joi, la ora de start a meciului.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co