Actualitate

Revanșa și locul doi

România termină prima ediție a Ligii Națiunilor în Muntenegru. În fața unui adversar care a încurcat selecționata ”tricoloră” în ultimele două confruntări directe: înfrângere și egal. De aceea, Săpunaru și colegii săi caută revanșa la Podgorica. Una care se dorește a fi la cât mai multe goluri diferență pentru locul doi și în urna a 3-a la tragerea la sorți pentru calificarea la Euro. Românii mai speră și la primul loc, dar pentru asta sârbii trebuie să se încurce, acasă, cu lituanienii.

Naționala lui Contra a făcut antrenamentul oficial, care a durat o oră și s-a desfășurat pe o ploaie măruntă, timp în care stafful tehnic a pus accent pe jocul de posesie și finalizări. Antrenamentul a fost precedat de aparițiile, în fața presei, ale selecționerului echipei naționale, Cosmin Contra, și fundașului Cosmin Moți.

Contra le-a transmis băieților că trebuie neapărat să câștige pe terenul Muntenegrului pentru a asigura României locul 2 în grupă. ,,Cu o victorie putem spune că parcursul nostru în Liga Națiunilor a fost unul pozitiv. Din păcate, am făcut trei egaluri în această grupă, iar acum nu mai depindem doar de noi. Vom juca împotriva Muntenegrului, o echipă extrem de bine organizată și agresivă care joacă foarte bine pe contraatac”, a declarat Cosmin Contra. Fundașul Moți a spus că România este echipa mai bună, dar ei trebuie să intre concentrați pe teren pentru a reuși victoria. Dacă Moți poate fi iarăși titular, având în vedere evoluția din jocul cu Lituania, în schimb, alți jucători vor lua loc pe bancă, iar alții vor intra titulari, deoarece Contra nu crede că un jucător poate da același randament la doar trei zile distanță între meciuri.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co