Actualitate

Prima impresie contează

,,Am intrat într-un vestiar cu fotbaliști iar voi trebuie să fiți mereu așa, indiferent că este meci oficial sau amical”. Asta le-a spus Romică Ciobanu, antrenorul Petrolului, jucătorilor săi înaintea testului cu Craiova 2. Fotbaliștii petroliști au înțeles mesajul și au jucat cu nerv căștigănd cu 2-0. Velisar a marcat direct din corner și tot fundașul petrolist l-a servit pe Roland Stănescu care a înscris, cu capul, la colțul lung. Cei 600 de fani veniți la meci au aplaudat atitudinea jucătorilor iar Ciobanu, aflat la debutul pe bancă, le-a transmis suporterilor că dacă au răbdare se vor bucura de promovare!
Amicalul cu echipa secundă a Craiovei a fost prilej pentru unii jucători ai Petrolului să mai și joace, nu doar să se antreneze. Marinică, Țicu, Lambru, Nițescu, Stănescu, Păun au evoluat după mult timp. Păun a jucat tot meciul și spune că acest joc reprezintă, pentru el, un restart și vrea să redevină om de bază la Petrolul.
Claudiu Tudor, Prunescu și Dragoș Gheorghe și-au urmărit colegii din lojă pentru că au probleme medicale. Dacă vremea va permite, Petrolul va mai juca două amicale, joi cu Cimentul Fieni, și sămbătă cu CS Blejoi, ambele în deplasare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co