Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cătălina Bozianu dezaprobă declaraţia Preşedintelui Iohannis

Cătălina Bozianu, deputat în Parlamentul României, a comentat pe pagina personala de FB pozitia presedintelui Iohannis cu privire la unirea României cu Republica Moldova.
“Dezamăgirea săptămânii care se încheie a fost declarația de vineri seara a președintelui Iohannis, care a respins, în termeni politico-diplomatici, unirea României cu Republica Moldova. A spune, ca dl. Iohannis, că unirea cu România nu este o soluție pentru ca frații noștri de dincolo de Prut să se integreze în Uniunea Europeană nu este doar o jignire a sentimentelor naționale ale majorității românilor de pretutindeni, ci și un mare neadevăr.”
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară-Prahova, Cătălina Bozianu, a argumentat motivul pentru care a reactionat la declaratiile presedintelui Romaniei si a descris realitatea evidenta a unor lucruri de care acesta nu tine cont. “ (…)unirea cu țara este, pentru moment, singura cale prin care românii din stânga Prutului să devină cetățeni europeni, în condițiile în care procesul de extindere a Uniunii suferă o încetinire evidentă, iar direcția prioritară de extindere are în vedere Balcanii, și nu granița de Est.”
Totodata a tinut sa precizeze sa singurul care a sesizat aceste date ale problemei este președintele Traian Băsescu care, pe cale de consecință, a propus ca proiect de țară Unirea. In opinia dominiei sale, deocamdată, Partidul Mișcarea Populară este unicul partid care și-a asumat acest proiect, la care actualul șef al statului este, după cum precizeaza dna. deputatul, restanțier…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co