Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Primarul Anului

Vlad Oprea, edilul şef al oraşului Sinaia, a primit de curând o distincţie care îl onorează. Este vorba despre o diplomă de excelenţă primită de la Asociaţia Oraşelor din România. Trofeul Primarului Anului 2008 i-a fost acordat lui Vlad Oprea pentru merite deosebite în promovarea şi susţinerea proiectelor de dezvoltare şi descentralizare menite să contribuie la creşterea autonomiei locale şi la gradul de confort urban  al  localităţii.
Primarul oraşului Sinaia le promite sinăienilor că se va ţine de treabă şi că va pune în practică multe proicte pe viitor. Chiar dacă suntem într-un an în care criza financiară dă bătăi de cap administraţiilor locale, conducerea Primăriei spune că va face treabă şi cu banii care îi are, astfel încât staţiunea să fie într-un loc fruntaş.
Asociaţia oraşelor din România cuprinde toate unităţile administrative teritoriale. În fiecare an, Asociaţia oferă, după mai multe considerente un premiu de excelenţă, iar pentru realizările 2008, acesta a fost înmânat primarului din Sinaia.
httpv://www.youtube.com/watch?v=aBrQgr67qJw

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co