Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Curatenie pe bune

A doua ediţie a campaniei de curăţenie de primăvară, iniţiată de primăria municipiului Câmpina, s-a dovedit a avea un succes mai mare decât cea organizată anul trecut. Încă de la primele ore ale dimineţii de 28 martie am mers pe teren pentru a vedea dacă cineva a ieşit la curăţenie. Primul loc pe care l-am vizitat a fost Grupul Şcolar Industrial Petrol, acolo unde mai multe fete, conduse în mânuitul greblei şi a măturii de profesoara Carmen Voinea, trebăluiau de colo-colo.
Intervievata a recunoscut că le-a „stimulat” puţin pe fete, în sensul că după ce au terminat de făcut curat în curtea liceului au plecat la…o prăjitură.
Dacă la licee elevii au trebuit stimulaţi, la grădiniţe lucrurile au stat cu totul altfel. Prichindeii au găsit cu ocazia curăţeniei de primăvară şi o nouă modalitate de a se zbengui, de a se distra.
Modul de a face curăţenie al micuţilor a fost şi pe placul educatoarelor, care au folosit prilejul pentru a îmbina utilul cu plăcutul.
În zona de sud a oraşului, în apropierea Casei Tineretului, membrii Partidului Democrat Liberal erau şi ei la treabă. Printre copii care se jucau de zor, câteva persoane îmbrăcate în portocaliu utilizau din plin greblele, măturile şi sacii pentru gunoi.
Aflând că o altă echipă PDL-istă lucrează şi în cartierul Voila, am plecat într-acolo. Pe drum, la Linie, am dat însă peste membrii Partidului Iniţiativa Naţională, care lucrau la curăţirea parcului din faţa unui bloc.
Dacă Jenica Tabacu dădea cu grebla pe un loc plan, pe fostul consilier PNDC, actual consilier PD-L, l-am găsit într-o râpă, strângând gunoaiele aruncate de cei care nu au contracte cu firma de salubritate.
Cam prin toate locurile unde câmpinenii au făcut curăţenie a trecut şi senatorul Georgică Severin care, ca fost profesor, s-a gândit că o astfel de acţiune este numai bună pentru educaţia tinerei generaţii.
Câţiva copii, câţiva adulţi şi câteva persoane politice au arătat că sunt interesate de curăţenia municipiului. Poate că astfel de campanii ar trebui organizate mai des. Să vedem mai multe mături pe străzi.
httpv://www.youtube.com/watch?v=1a_B6nV17UQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co