Actualitate

Primele 10 autobuze electrice, la începutul lui decembrie

Municipalitatea ploieșteană are planuri mari în ceea ce privește realizarea unor investiții în infrastructura de transport urban a orașului Ploiești.
Poate cea mai importantă dintre acestea vizează achiziționarea de autobuze electrice, noi, nu la mâna a doua, așa cum au fost procurate cele mai multe dintre vehiculele de transport în comun care circulă în prezent pe străzile din municipiu.
Primarul Adrian Dobre a venit cu o veste foarte bună în acest sens.
Edilul a explicat că deocamdată nu s-a stabilit pe ce trasee vor circula noile autobuze care vor fi aduse în Ploiești, dar a precizat că rutele cele mai folosite vor avea prioritate.
Adrian Dobre a vorbit, în cadrul unei întâlniri cu presa, și despre alte proiecte pe care municipalitatea le are în vedere pentru îmbunătățirea transportului în Ploiești.
Primarul a explicat că pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino va fi realizat un depou pentru mijloace de transport electrice, respectiv troleibuze și autobuze), iar pe strada Găgeni, un depou destinat autobuzelor. De asemenea, depourile vor beneficia de toate dotările necesare, inclusiv la nivelul stațiilor de redresare pentru monitorizarea instalațiilor electrice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co