Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Primul castigator primul televizor

Super Tombola iniţiată de Ziarul Infomontan de Valea Prahovei şi Televiziunea Valea Prahovei şi-a desemnat primul câştigător. Înainte de a vă spune cine este acesta, vă reamintim care sunt paşii pe care trebuie să-i parcurgeţi dacă doriţi să câştigaţi. Nimic mai simplu! Un leu vă poate aduce un televizor! Bucuria îşi poate pune amprenta pe chipul dumneavoastră în fiecare săptămână, până pe 5 decembrie! Sunt în joc 40 de televizoare. Tot ce trebuie sa faceţi este să cumpăraţi Ziarul Infomontan de Valea Prahovei, să completaţi talonul de tombolă de la pagina 20, să-l decupaţi şi să îl depuneţi la una din redacţiile noastre din Sinaia şi Câmpina, până în fiecare zi de luni, ora 10.00.  De ce până luni? De ce ora 10.00? Pentru că tot în prima zi a săptămânii, la ora 12.00 are loc extragerea, iar câştigătorul va fi anunţat telefonic cu privire la premiul câştigat. Pe taloane se va menţiona în clar numele şi prenumele, adresa şi numărul de telefon. Un participant poate achiziţiona un număr nelimitat de cupoane de tombolă.
Şi asta nu e tot! Pentru că nu ne oprim aici! La extragerea finală din 5 decembrie premiile se vor ţine lanţ. Doar este luna cadourilor! Acestea vor consta în aparatură electronică şi electrocasnică. Premiul întâi, un frigider, premiul doi – o cameră video, premiul al treilea – 1 aspirator şi trei menţiuni constând în mixere de bucătărie. Toate taloanele depuse de dumneavoastră pe perioada concursului, vor participa la marea extragere.
Şi acum, momentul mult aşteptat! Primul câştigător!
Acesta a fost făcut fericit de micuţa noastră invitată, Daria Constantinescu, de numai 4 anişori. După ce s-a fâstâcit puţin în faţa camerei de filmat, a extras talonul câştigător. Norocosul participant este, de fapt… o participantă. Gologan Eugenia, 74 ani din comuna Telega.
Nerăbdători să-i dăm vestea, am pus mâna pe telefon şi…………. bucurie mare. Spera, dar nu se aştepta!
În posesia televizorului a intrat în această dimineaţă, când o echipă de la Valea Prahovei TV a mers acasă la doamna Jeni, cum i se spune prin sat. Ne aştepta în curtea casei emoţionată. Ne-a întâmpinat cu multă căldură, iar bucuria i se citea în ochi. Neocolită de greutăţile şi problemele vieţii, acest premiu i-a dat motiv să creadă că nimic nu este imposibil dacă vrei cu adevărat.
După ce a admirat televizorul, care îşi luase locul pregătit special, ne-a mărturisit că pe 21 martie este şi ziua dânsei. La mulţi ani şi sănătate din partea colectivului redacţional!
Înainte de plecare noastră, chiar în faţa porţii, tanti Jeni s-a întâlnit cu finul ei, dându-i vestea cea mare.
Avem primul câştigător! Mai sunt 39! Asta până la premiile finale! Şi………. nu ne vom opri aici!
Nu mai staţi, nu ezitaţi! Cumpăraţi Ziarul Infomontan de Valea Prahovei dacă vreţi să câştigaţi!
httpv://www.youtube.com/watch?v=sWlGoSN8tiM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co