Invatamant

Principele Radu s-a intalnit cu liceenii

Vizită importantă  la colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia. Principele Radu al României a venit la instituţia de învăţământ pentru a se întâlni cu profesorii şi cu elevii claselor a 11-a şi a 12-a. Tinerii au fost încântaţi că au avut ocazia să se întâlnească cu principele, iar discuţiile au fost foarte interesante. S-a vorbit despre politică, despre sistemul de învăţământ, despre criza economică, dar şi despre problemele cu care se confruntă tinerii. Liceeni au avut ocazia să-i adreseze principeluli Radu tot felul de întrebări şi nu au lipsit nici dezbaterile, pe care reprezentantul regal le-a considerat foarte interesante.
Vizita de la institiţia de învăţământ din Sinaia face parte dintr-un proiect al principelui Radu de România. Acesta vizitează de ceva timp mai multe licee, sedii ale administraţiilor locale şi se întâlneşte cu oameni de afaceri pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă societate şi pentru a găsi soluţii. Principele spune că cele mai interesante sunt întâlnirile cu tinerii, pentru că au foarte multă putere, idei şi vor să se implice pentru a schimba ceva.
La finalul întâlnirii, Principele Radu de România i-a îndemnat pe liceeni să intre pe blogul său şi să scrie părerile despre întâlnire şi problemele cu care se confruntă ei, dar şi societatea. Totodată, principele a ţinut să precizeze că ori de câte ori merge într-un oraş preferă să se întâlnească cu tinerii pentru numai ei pot face ceva pentru ziua de mâine.
httpv://www.youtube.com/watch?v=EKvOJOj8NJU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co