Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Prins sub pamant

La ora 10.32 de minute, prin apelul de urgenţă 112, forţele de intervenţie au fost anunţate că în Brebu, în locul cunoscut drept „la Tănăsică”, un bărbat de 31 de ani a fost victima unui accident de muncă. Mai exact, că a fost surprins de o alunecare de teren, în timp ce lucra la un şanţ. Până la sosirea pompierilor care deservesc autospeciala de descarcerare, colegii tânărului au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa.
Nu au văzut cum s-a întâmplat, dar au sărit imediat în ajutorul lui. Norocul tânărului a fost că pompierii militari au ştiut ce să facă. Au folosit lopeţi, au săpat cu mâinile goale şi, în cele din urmă, bărbatul a fost scos de sub pământ.
A scăpat doar cu o durere la hemitoracele stâng! Cu toate acestea a fost transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti, pentru investigaţii suplimentare. La faţa locului, pe lângă forţele de intervenţie s-a strâns foarte multă lume. „S-a surpat pământul”..  „nu este nimeni de vină”… „moare pentru o bucată de pâine”…iată doar câteva din opiniile celor care au asistat la salvarea tânărului.
Un lucru este clar! Este vorba despre un accident de muncă! Din fericire bărbatul de 31 de ani a scăpat ca prin urechile acului. Urmează ca Procuratura să efectueze investigaţii şi să stabilească ce măsuri trebuie luate în acest caz.
httpv://www.youtube.com/watch?v=12M7fqucbrE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co