Actualitate

Prinsi fara bilet pe RATP Ploiesti

Zilnic, cel putin 200 de calatori de pe mijloacele de transport in comun din Ploiesti sunt prinsi fara bilet. Controalele RATP Ploiesti s-au intensificat de ceva timp, dar fraudulosii nu dau semne ca ar fi impresionati de acestea. In aceasta dimineata a avut loc inca o razie pe cele mai solicitate trasee si calatorii fara bilet nu au intarziat sa apara. De obicei, calatorii fara bilet devin violenti cand sunt surprinsi in ilegalitate. controlorii RATP sustin ca de multe ori sunt injurati, scuipati si chiar batuti, pentru ca nu intotdeauna au parte de ajutorul politistilor comunitari sau al jandarmilor.
O calatorie cu unul dintre mijloacele de transport in comun din Ploiesti costa 1,2 lei. Pretul, sustine conducerea RATP nu a mai fost majorat din 2006. Tot atat de adevarat este si faptul ca mai bine de  jumatate dintre cele 250 de autobuze, troleibuze si tramavaie ale Regiei sunt vechi si foarte vechi, si ca niciunul nu este dotat cu aer conditionat, ceea ce face ca o calatorie pe timp de vara sa nu-si merite pretul. 
Astăzi, până la ora 12.00, au fost prinse 150 de persoane care călătoreau fără bilet. S-au tăiat 25 de chitanţe de plată pe loc, fiecare în valoare de 30 lei, s-au încheiat 91 de procese verbale, amenda fiind de 125 lei, în cazul în care este plătită în 48 de ore. Totodată, 21 de perosane prinse în ilegalitate au declarat că nu au buletinul asupra lor. Li s-au luat declaraţii şi urmează să prezinte actele pentru a primi amenzile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co