Actualitate

Pro si contra

Mult s-a discutat în ultimele zile pe marginea a două subiecte: legalizarea prostituţiei şi legalizarea consumului de droguri uşoare. Ce se va întâmpla? Nu se ştie încă. Ce cred însă câmpinenii pe care i-am intervievat? În ceea ce priveşte legalizarea prostituţiei părerile sunt împărţite. Unii nu vor să audă de aşa ceva, alţii consideră că ar fi mult mai bine pentru toată lumea dacă cei de la Bucureşti ar hotărî că a venit timpul ca şi în România, cea mai veche meserie din lume să intre „în rândul lumii”
În ceea ce priveşte legalizarea consumului de droguri uşoare, lucrurile stau cu totul altfel. Nimeni nu este de acord. Se crede că este începutul unui rău mult mai mare.
Aşa se văd cele două probleme la nivelul municipiului Câmpina. Dar la nivel central? Oamenii politici au reacţionat la propunerile de legalizare a prostituţiei şi a consumului de droguri uşoare cuprinse într-un raport al Comisiei prezidenţiale pentru analiza riscurilor sociale şi demografice. Pentru moment, singurii care şi-au manifestat susţinerea pentru recomandãrile Comisiei sunt democrat-liberalii.

Targul National Imobiliar
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co