Imobiliare Valea Prahovei
Sanatate

Probleme cu tomograful de la Ploiesti

Situatie disperata la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. La nici trei saptamani de la ultima problema tehnica, singurul computer tomograf din sistemul de asigurari de sanatate prahovean – s-a defectat din nou. De data aceasta, a cedat softul tastaturii … iar aparatul nu s-a putut repara din cauza echipei de service care de 10 zile tot promite ca va veni la spital sa remedieze defectiunea. Si asta pentru ca desi Spitalul este unul de urgenta, conducerea nu si-a putut permite sa plateasca service complet.
Pacientii care au nevoie de astfel de investigatii – inca de saptamana trecuta – sunt nevoiti sa astepte saptamani in sir sau sa platesca in sistem privat, daca le permit buzunarele. In cazul urgentelor – acestea au fost trimise la Bucuresti sau la spitalul CFR Ploiesti. Vechimea aparatului tomograf (10 ani) dar si suprasolicitarea la care este expus – sunt principalele cauze ale defectiunii.
La Spitalul Judetean de Urgenta ajung pacienti din toate colturile judetului si nu numai. Fara tomografiile facute cu acest aparat – medicii de la urgente nu pot stabili cu exactitate diagnosticele.
Spitalul Judeţean din Ploiesti este singurul in care se pot face tomografii gratuite. Un nou computer tomograf costa pana la 500.000 de euro si poate fi achizitionat numai prin intermediul Minsiterului Sanatatii.
httpv://www.youtube.com/watch?v=WO5jF9w9–E

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co