Cultura

Profesorul de pian, solist într-o trupă rock

Mihai Movileanu este profesorul de pian, cu o carieră în industria rock. Însă care este istoria din spatele acestor pasiuni şi la ce vârstă şi-a descoperit aceste înclinaţii?

După o perioadă însă, a descoperit şi pianul de care s-a îndrăgostit pe loc, , după cum el însuşi a declarat.

Cu timpul, au început să vină şi restul compoziţiilor, “ca nişte idei muzicale”, atât pentru pian şi chitară, dar şi pentru orchestră şi cor.

Fiind convins de faptul că studiul la un instrument modelează trăsăturile de personalitate, învață gestionarea timpului şi disciplina, şi totodată crește atenția și concentrarea, Mihai Movileanu împărtăşeşte pasiunile pentru pian şi chitară, cu adolescenţi, dar şi copii, încă de la cele mai fragede vârste, în cadrul cursurilor pe care le realizează.

În ultimii ani, inteligența artificială a făcut pași uriași în numeroase domenii, iar muzica nu face excepție. Cu toate că sună ca un scenariu științifico-fantastic, există deja instrumente care pot genera melodii originale, chiar și pe baza unor indicații simple, precum stilul muzical și tema versurilor.
Fiind provocat să-şi expună părerea în legătură cu acest fenomen, Mihai nu s-a sfiit să se exprime, păstrându-şi totodată, umorul caracteristic.

Videoclipul Two For One, al trupei Love & Lust, a înregistrat aproape 9000 de vizualizări în mai puţin de o săptămână de la lansare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co