Sanatate

Proiect nou – spital municipal de urgențe

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, are î plan un nou proiect. Este vorba despre înființarea unui Spital Municipal de Urgență care va avea in vedere îndeplinirea obiectivelor propuse din domeniul sanitar, precum și transpunerea eficientă a strategiilor Ministerului Sănătății la nivel teritorial. Activitatea medicală a noului spital ar trebui să aibă o acoperire cât mai vastă a necesarului de servicii medicale pe diverse patologii, cu liniile de gardă şi activități aferente fiecărei specializări medicale funcționale în deplină siguranță.
În momentul de față, rețeaua unităților spitalicești existente la nivelul municipiului Ploiești este învechită, cu echipamente uzate moral, majoritatea imobilelor în care acestea își desfășoară activitatea fiind într-o stare precară.
Reprezentanții Primăriei, Casei Județene de Asigurări de Sănătate și Direcției de Sănătate Prahova, urmează să găsească, în termenul cel mai scurt, soluțiile optime pentru ca, în cursul acestui an, să demareze achiziția de servicii de proiectare în vederea construirii acestui spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co