Sport

Promovare în… așteptare

CS Păulești a pus “în așteptare” promovarea în liga a 3-a. Asta pentru că gruparea prahoveană așteaptă un răspuns favorabil din partea Consiliului Local, cel care patronează echipa. Conducerea clubului și antrenorul Iulius Mărgărit încercă să-l convingă pe primar că promovarea Păuleștiului merită dusă mai departe. Însă șeful localității de lingă Ploiești nu pare dispus să accepte un efort financiar de peste 300.000 de euro.

Este bugetul minim pe care o formație din liga a 3-a trebuie să-l suporte din punct de vedere financiar. “La pandă” stau, se pare, alte trei grupări din județ care ar fi dormice să joace la nivelul trei al fotbalului romanesc, în caz că păuleștenii renunță. Gruparea prahoveană a obținut promovarea după ce a reușit să caștige și meciul retur disputat pe teren propriu. Nae și coechipierii s-au impus cu 2-0 împotriva vrâncenilor de la Euro Dumbrăveni. Prima reușită a fost, de fapt, un autogol al oaspeților iar al doilea gol a fost marcat în ultimul sfert de ora al meciului, de golgeterul Andrei Ciobanu.

De altfel, pofta deosebită de gol a vârfului a fost apreciată înaintea partidei. El a fost premiat de “Burleanu de Ploiești”, Silviu Crângașu, președintele AJF Prahova. Recunoștința specială, primită de Ciobanu, a venit datorită celor 30 de goluri marcate în peste 50 de meciuri, sezonul trecut, în campionatul județean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co