Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Protejare organism

Daca vara si primavara caldura are capacitatea de a omori germenii, in anotimpul rece, mediul umed si rece favorizeaza inmultirea si raspandirea lor. De la o simpla raceala netratata se poate ajunge la infectii respiratorii grave, iar de la variatiile tensiunii arteriale la un atac de cord. Sfatul medicilor este sa va imbracati bine, sa nu va bazati doar pe ceaiuri in tratarea racelilor, sa renuntati la fumat si sa va urmati cu strictete tratamentele daca sunteti hipertensivi. Odata cu sezonul rece apar si primele guturaie, gripe, bronsite si pneumonii. Este foarte important să cerem sfatul medicului şi să nu luăm tratamente după ureche. Majoritatea persoanelor ajung la doctori abia atunci când boala înaintează. Greşit spun persoanele avizate, care ne îndrumă să apelăm la sfatul medicului ori de câte ori este nevoie.
Este important ca întâi să mergem la doctor şi abia apoi la farmacie. Multe persoane îşi administrează chiar şi antibiotice, însă nu conştientizează cât de grave sunt consecinţele administrării nejustificate ale acestor medicamente.De asemenea, medicii vă recomandă să efectuaţi vaccinul antigripal, pentru a vă proteja organismul în sezonul rece.
Ne putem proteja de răceli şi bacterii şi printr-o dietă corectă. Se ştie că cei care au o alimentaţie proastă au un sistem imunitar deficitar şi se îmbolnăvesc mai des. Vitaminele şi mineralele sunt esenţiale pentru sistemul imunitar, care este foarte receptiv la carenţe.
httpv://www.youtube.com/watch?v=JTGxN8woSqc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co