Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Vernisaj “Nud”

Un interesant vernisaj de pictura a avut loc in acest weekend la Busteni. La deschiderea inedita a participat un numeros public format din critici de arta, artisti plastici dar si de iubitori ai artelor plastice care au putut comenta si admira lucrarile pline de erotism ale artistului.
Expoziţia intitulata „Nud”, semnată pictorul tulcean Laurenţiu Midvichi cuprinde aproximativ 40 de lucrări, pictura şi desene, de dimensiuni mari şi foarte mari, a căror temă o reprezintă alăturarea nudului feminin cu descrierea anatomică a peştelui.
Artistul spune ca in pictura şi desenele sale se reflecta  prima jumătate de viaţă petrecută în Tulcea, iar alegerea peştelui ca animal totemic a fost decisiva pentru faptul ca peştele ofera, ca suprafaţă picturală , cea mai bogată paleta de culori din lume. Alăturarea dintre nud şi peşte nefiind altceva decat punerea în contrast a doua tipuri de „carne”: care nu fac altceva decat sa evidenţieze valenţele artistice ale fiecărui element în parte.
Expozitia  găzduită în Sala galeriei Silva  din Busteni, va fi deschisă timp de trei saptamani pentru publicul amator de arta plastica.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Xzx-dlf_HTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co