Actualitate

Radare “Laser”, pentru vitezomani

Atenție șoferi! Polițiștii de la Circulație au în dotare, mai nou, aparate radar Laser, tip pistol. 8 astfel de aparate au fost achiziționate. Modelele au cameră video HD de înaltă fidelitate şi un laser integrat, fiind cel mai performant aparat de măsurare a vitezei disponibil, la ora actuală.

Aparatul adună pe cardul de memorie înregistrări video, fotografii HD detaliate, care pot cuprinde marca maşinii, plăcuţa de înmatriculare şi chiar trăsăturile faciale ale conducătorului auto. Cele 8 aparate au fost distribuite în zonele din țară unde se înregistrează valori mari de trafic, secția autostrăzi, București și în județele Prahova, Argeş, Bacău, Braşov, Suceava, Timiş.

Oamenii legii au fost deja instruiți și acționează cu acest radar pe artere pentru combaterea eficientă a vitezei excesive şi preîntâmpinarea accidentelor de circulaţie. Anul trecut, în Prahova, polițiștii de la Circulație au dat aproape 120 de mii de sancțiuni contravenționale. Valoarea acestora a fost de peste 24 de milioane de lei. Cele mai multe amenzi au fost date pentru depășirea vitezei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co