Actualitate

Razboi pe fata

O şedinţă de consiliu local care părea să meargă ca pe roate. Au fost vreo două proiecte de hotărâre care au creat ceva probleme, mai ales din punctul de vedere al secretarului Primăriei Câmpina. În rest… totul a mers aşa cum trebuia. Mai puţin ultima parte adiscuţiilor, atunci când s-a ajuns la punctul întrebări, interpelări, diverse. Printre cei care au luat cuvântul s-a numărat şi consilierul Daniel Telegescu, care a scos la iveală unele „amănunte” legate de activitatea comisiei Sănătate, cultură, învăţământ, culte şi tineret, sport şi turism, a cărei preşedinte este consilierul Jenica Tabacu.
 „Ifose”… „am acceptat prea mult”… „atunci când este pusă în inferioritate, ca să spun aşa, se ridică şi pleacă”… iată doar câteva din expresiile care au făcut ca tensiunea Jenicăi Tabacă să fie foarte ridicată. Daniel Telegescu, Marian Dulă, Viorel Bondoc şi Florin Marcu s-au hotărât să nu mai tacă şi să spună ceea ce aveau de spus. Normal că replica Jenicăi Tabacu a venit imediat.
Conflictul s-a stins foarte repede. Cei doi au spus ceea ce era de spus. Ceilalţi au tăcut! Însă, se ştie, şi tăcerea este un răspuns. Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi în viitoarele şedinţe de consiliul local, la Câmpina.  
httpv://www.youtube.com/watch?v=cYA7BlvZF4g

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co