Actualitate

Razie pentru combaterea comerțului ilicit

Razie a polițiștilor prahoveni. Scopul? Combaterea comerțului ilicit. 23 de agenți economici din comunele Florești, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg și Măgureni au fost controlați, în cadrul acestei acțiuni.
În urma verificărilor, au fost constatate 58 de abateri contravenționale, cum ar fi vânzarea de produse expirate, sau prețurile nu erau afișate corect.

Polițiștii au indisponibilizat bunuri în valoare de aproape 20.000 de lei, constând în băuturi alcoolice și răcoritoare, produse alimentare, tutun și bunuri de uz casnic. De asemenea, au fost confiscați aproape 4.000 de lei și au fost retrase de la vânzare produse în valoare de 3.200 de lei.

În total, au fost aplicate sancțiuni în valoare de aproape 300.000 de lei și a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală după ce s-a descoperit că într-un imobil din satul Mărgineni, o femeie domiciliată la acea adresă își deschisese un magazin fără a avea niciun aviz de funcționare sau înființare ca și persoană juridică. Marfa, în valoare de aproape 7.000 de lei, a fost confiscată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co