Actualitate

Răzvan Lucescu antrenează în Europa League

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Grecii au fost învinși pe teren propriu de Benfica Lisabona, scor 1-4.
Trupa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul, însă bucuria nu a durat mult. Lusitanii au restabilit egalitatea, și apoi s-au dezlănțuit. La pauză a fost 1-3, după reușita lui Pizzi. Toate speranţele grecilor s-au năruit după reluarea jocului. Benfica a mai punctat încă o dată din penalti și merge încă un sezon la rând în grupele celei mai tari competiții europene intercluburi, după 5-2 la general.
În schimb, o altă echipă a Greciei, AEK Atena, a reușit calificarea printre granzi după ce a eliminat surpriza acestei faze, formația ungară Vidi. Răzvan și jucătorii săi trebuie să se consoleze cu participarea în grupele Europa League. Mâine, la Monaco, va avea loc, tragerea la sorți pentru faza grupelor ediția 2018. Cele mai bune 32 de echipe ale Europei vor fi introduse în cele patru urne valorice şi vor fi repartizate în opt grupe. În prima urnă valorică se vor afla echipele care au obţinut titlul de campioană în întrecerile de plan intern din sezonul precedent şi care ocupă unul din primele şase locuri în clasamentul coeficienţilor UEFA, dar şi câştigătoarele din Liga Campionilor şi Europa League în ultimul sezon.
Spania are cele mai multe echipe în prima urnă valorică. 26 de cluburi s-au calificat automat în competiția principală, iar ultimele 6 au ajuns acolo în urma tururilor preliminare și a play-off-ului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co