Actualitate

O nouă pată pe istoria Petrolului

Istoria Petrolului a fost murdărită, din nou, de proprii jucători. De data aceasta s-a întâmplat în Cupa României. Galben-albaştrii au fost eliminaţi din competiţie de formaţia de liga a 3-a Arsenal Tunari.

Trupa antrenată de Leo Grozavu a condus prin golul marcat de Arnăutu, dar tunarii au întors soarta meciului prin Neculai şi Barabaş, din penalti. După acest gol partenerul susţinător Mădălin Mihailovici a părăsit stadionul de supărare, iar fanii le-au cerut jucătorilor să joace fotbal.
La final, Plămadă şi coechipierii au intrat iar în gura suporterilor la fel ca şi antrenorul Leo Grozavu. El a spus că la un astfel de meci jucătorii nici măcar nu aveau nevoie de antrenor pe bancă ca să câştige.
Gazdele au avut primă de calificare un grătar şi bere. Nu se aşteptau să meargă mai departe, dar sunt cu atât mai bucuroşi că au reuşit o mare performanţă.
Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgovişte, urmăreşte Petrolul peste tot. La eliminarea Petrolului au mai asistat şi foşti jucători, surprinși şi ei de replica slabă a celor îmbrăcaţi în galben albastru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co