Actualitate

Program prelungit la ANAF până pe 7 septembrie

Administrația Națională de Administrare Fiscală a decis să prelungească, până pe 7 septembrie, programul de lucru al angajaților din teritoriu și de la sediul central.
Măsura este menită să asigure recuperarea celor două zile libere acordate de Guvern, în perioada 16-17 august, cu ocazia minivacanţei de Sfânta Maria.
Astfel, de luni până vineri, programul ANAF şi al administraţiilor judeţene aflate în subordinea acestuia este prelungit. În primele patru zile din săptămână programul va fi prelungit cu o oră, urmând ca vineri să fie prelungit doar cu o jumătate de oră.
Prin urmare, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești funcționează, începând de astăzi și până pe 7 septembrie, după următorul program: 8:00-16:30, de luni până joi, și 8:00-14:50, în ziua de vineri.
În cazul sediului central al ANAF, acesta își desfășoară activitatea, în perioada menționată, în intervalul ora 8:30-18:00, pentru primele patru zile din săptămână, urmând ca în zilele de vineri programul să fie 8:30-15:45.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co