Facebook

Rednic are motive și obiective

Mircea Rednic a venit împreună cu directorul executiv Andi Crângu la conferința de prezentare. Crângu i-a mulțumit lui Gigi Mulțescu pentru abilitatea cu care a reușit să țină echipa în obiective. Chiar dacă s-a spus că Rednic nu va avea un target la Ploiești, acesta rămâne la fel ca și pentru predecesorii săi, Lucescu și Mulțescu, locurile 1-3 și câștigarea Cupei României. Rednic a spus că a venit la Petrolul din două motive. Acest club nu se refuză, iar el n-a uitat că Petrolul l-a lăsat să-și îndeplinească visul belgian. De aceea a refuzat Dinamo, Rapid și Craiova.

Albin a fost vândut în Mexic, iar Gerson are ofertă din Polonia și a anunțat că nu mai revine chiar dacă mai are doi ani și jumătate de contract cu formația petrolistă. Rednic a transmis foarte clar conducerii că al doilea cantonament trebuie să-l parcurgă cu lotul cu care va ataca returul. Noul antrenor al “lupilor” a purtat un fular de vară dat de magazionerul Bebe Ioniță și s-a pozat cu unul de iarnă.

Rednic spune că a vorbit de două ori, până acum, cu Clarisa, soția lui Dan Capră, pe care o consideră o femeie frumoasă. Tot de două ori, dar pe zi, Andi Crângu vorbește, la telefon, cu patronul Capră, aflat în arest, iar avocații clubului au ajuns la un numitor comun cu Societatea de Gospodărire Urbană. Aceasta a suspendat procesul de cerere în insolvență al clubului pentru 45 de zile timp în care Petrolul trebuie să plătească o parte din datorie în aceste zile, iar restul, în două tranșe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co