Politica

Reuniune PSD la Sinaia

Reprezentanţii organizaţiilor PSD din toată ţara s-au întâlnit aseară, la Sinaia, pentru a pune la punct strategia campaniilor electorale pentru alegerile europarlamentare şi pentru cele prezidenţiale. La întâlnirea social – democraţilor a fost prezent şi liderul Partidului Mircea Geoană. Liderul PSD a refuzat să discute cu presa pe motiv că se grăbeşte să ajungă la şedinţă. Ghinion, însă. Exact la intrare, uşile glisante nu au mai vrut să se deschidă…
Întâlnirea lui Mircea Geoană cu reprezentanţii organizaţiilor din ţară a durat mai bine de două ore. În tot acest timp presa nu a avut acces înăuntru. Conform reprezentanţilor partidului, echipele de campanie trebuie să fie pregătite din timp, astfel încât, în perioada dinaintea alegerilor toată lumea să-şi facă bine treaba, pentru ca partidul să obţină rezultate cât mai bune. Social democraţii sunt încrezători în ceea ce priveşte rezultul alegerilor viitoare şi spun că vor îndrepta greşelile din campaniile trecute.
La plecare, Mircea Geoană nu a vrut să dea nici o declaraţie referitoare la întâlnirea reprezentanţilor PSD şi s-a abţinut să comenteze ceva despre legea unică a salarizării sau despre proiectele privind Codul Penal şi Codul  Civil. În ceea ce priveşte perioada dinaintea alegerilor europarlamentare, preşedintele PSD a specificat că va urma o campanie grea, deoarece „mulţi români, consideră că a veni la vot pentru alegerile europene nu reprezintă o prioritate”. Reuniunea de la Sinaia se va încheia sâmbătă seară şi este posibil ca Mircea Geoană să fie din nou prezent printre social democraţi, pentru a afla cum văd lideri organizaţiilor PSD din ţară campaniile electorale din acest an şi ce strategii au pus la punct.
httpv://www.youtube.com/watch?v=pfnkInKA9ok

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co