Politica

Audiente parlamentare la Comarnic

Deputatul Colegiului 1, Cristian Burlacu, a fost prezent în Comarnic pentru a acorda audienţe cetăţenilor. Parlamentarul s-a ţinut de cuvânt şi a amenajat chiar în centrul oraşului, la sediul partidului, un cabinet, acolo unde se întâlneşte o dată la trei săptămâni cu oamenii pentru a le afla problemele. Aşa cum era de aşteptat, foarte multe persoane au vrut să vorbească cu deputatul PNL, în speranţa că doleanţele lor vor avea un răspuns. Cristian Burlacu şi-a notat fiecare problemă şi va face demersurile necesare pentru ca oamenii să primescă un răspuns de la organele competente.
Sunt probleme care ţin de comunitate şi voi face tot ce îmi stă în putinţă ca ele să ajungă la urechile celor responsabili, spune deputatul Cristian Burlacu. Parlamentarul ştie că în toate localităţile din Colegiul pe care îl reprezintă, cetăţenii au o serie de probleme şi nu ştiu unde să apeleze. Sunt şi situaţii unde autorităţile locale sau judeţene competente află despre situaţia în care se află oamenii, însă nu iau măsurile necesare.
Cristian Burlacu acordă audienţe în Sinaia, Comarnic şi Breaza. În fiecare vineri este prezent în câte o localitate la cabinetul parlamentar pentru a se întâlni cu oamenii. În Sinaia, îl puteţi găsi pe reprezentantul PNL în Camera deputaţilor în prima vineri şi ultima din lună, la Comarnic în a doua vineri din lună, iar la Breaza în a treia vineri din lună. Criastian Burlacu vă va asculta problemele şi vă va sfătui ce paşi să urmaţi sau, dacă este cazul, va face adrese către instituţiile vizate. Deschiderea cabinetelor în a fost o prioritate pentru parlamentarul PNL, deoarece doreşte să intre în permanenţă în contact cu oamenii din Colegiul 1.
httpv://tr.youtube.com/watch?v=FyfLBGa1DBU

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co