Actualitate

Români la festivalul hipic de la Abu Dhabi

În vara acestui an, la Hipodromul Ploiești s-a desfășurat o reuniune în cadrul căreia trăpașii au alergat și pentru Wathba Stallions Cup România. Trofeul și premiile au fost oferite de Lara Sawaya, Director Executiv al Alteței Sale Sheikh Mansour.

Cu acea ocazie, reprezentanta Șeicului a oferit câștigătorilor și invitații de participare la cea mai mare competiție hipică. Astfel, Octavian Sandu a primit invitația pentru sportivul clasat cel mai sus în clasamentul Wathba, Valentin Atanasov, din Bulgaria, pentru câștigarea cursei cu același nume, iar tânăra Erica Georgescu, pentru câștigarea cursei de ponei. Erica a primit un „wild card” cu care concurează în Finala internațională de ponei de la Abu Dhabi de pe 9 noiembrie, de altfel singura Finală internațională pentru ponei din lume.

Cei trei sunt prezenți acum în Emiratele Arabe Unite, unde este în desfășurare un adevărat festival hipic prilejuit de cea mai bogată cursă din lume pentru Pur Sânge Arab.

Pe perioada festivalului au loc mai multe conferințe, workshop-uri-uri, parade, evenimente oficiale și, mai ales, una dintre cele mai spectaculoase curse de cai Pur Sânge Arab.

Pe 9 noiembrie, la Equestrian Club, se va desfășura Finala Wathba Stallions Cup, unde marea cursă este dotată cu premii în valoare de 1.200.000 de euro. Alergarea este dedicată memoriei lui Sheikh Sultan Bin Zayed Al Nahyan, părintele fondator al Emiratelor Arabe Unite, și se desfășoară sub sloganul „One world, six continents”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co