Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Runkashow

37 de puncte în 38 de minute! Este prestația de excepție a lui Marius Runkauskas. Baschetbalistul de la CSU Asesoft a atins două recorduri, prin evoluția din derbiul cu BCM U Pitești. “Runka” a stabilit maximul de puncte reușite într-un singur meci din actualul sezon și a egalat indicele de eficiență deținut de coechipierul său Gerald Lee.

Colegii l-au felicitat pe “lunetist” și i-au urat s-o țină tot așa. Alhaji Mohammed a spus că performanța lui Runkauskas este incredibilă, el fiind un baschetbalist extraordinar. Iar lituanianul confirmă laudele colegilor pentru că trece printr-o perioadă foarte bună. A mai fost cel mai bun marcator al echipei sale și în partidele recente cu Rytas și Banvit.

Ploieștiul a învins Piteștiul cu 84 la 64, după ce la pauză oaspeții au fost în avantaj. Runkauskas a jucat pe postul lui Dee Brown, menajat de “Dado” Arnautovic. Însă pentru Marius n-a fost un dezavantaj, conducându-și echipa spre un succes categoric. În clasament, alb-albaștrii au 18 puncte și sunt pe primul loc la egalitate cu Steaua, care s-a impus la Târgu-Mureș. Etapa viitoare, formația ploieșteană va juca la Timișoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co