Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

S-a întors cu scorul norocos

Tavi Grigore a revenit pe banca tehnică a Petrolului cu un scor care îi poartă noroc. Acum un an căștiga ultimul său meci oficial, 2-1, iar în 2018 cu același rezultat, s-a impus în Colentina. Petrolul a mai câștigat trei puncte prin dubla lui Arnăutu. El a deschis scorul în prima parte reluând în poartă o minge respinsă de portarul Gavrilaș. Daco-Getica a egalat în finalul reprizei prin Adi Voicu, golgheterul ligii secunde. Cu un sfert de oră înaintea finalului de joc, același Arnăutu înscrie cu un şut puternic din interiorul careului și îi face un redebut fericit lui Tavi Grigore. Un succes în urma căruia Petrolul rămâne ”agățat” de partea superioară a clasamentului. Se află pe locul patru, cu 26 de puncte la patru distanță de liderul din Snagov și la trei față de locul secund.
La meci a fost prezent și Edi Iordănescu, unul din tehnicienii favoriți să preia Petrolul în iarnă. El a văzut meciul la câțiva metri distanță de conducerea Petrolului cu care s-a salutat după meci. Edi spune că fotbalul românesc are nevoie de o echipă precum Petrolul.
Toto Tamuz n-a prins lotul dar a ieșit în evidență prin haina care o purta. Remarcați au fost și fanii petroliști care și-au încurajat permanent echipa iar la final s-au bucurat împreună. Înainte de joc, s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Ilie Balaci, decedat la 62 de ani, iar toți jucătorii au depus flori la locul special amenajat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co