Actualitate

Armăsarul Rapid s-a consolat cu premiul

„Premiul de Consolare”, cursa în care se întrec, în mod tradiţional, caii învinşi în Derby-ul de Trap al României, și-a desemnat câștigătorul.

Alergarea a fost câştigată de armăsarul Rapid, care nu se număra printre favoriţi. A profitat, însă, de faptul că iapa creditată cu prima şansă, Răsfăţata, a galopat încă din debutul cursei. Astfel, a fost descalificată și, în aceste condiții, armăsarul “Rapid” i-a adus driver-ului Adrian Marciu premiul principal și suma de 810 lei, destinată câștigătorului.

A fost o reuniune cu şase curse de trap şi două întreceri cu ponei, una dintre acestea fiind o inedită competiţie de ştafetă în care au fost implicaţi, pe lângă micii căluţi, şi cai de sport. Întrecerea de ştafetă a fost câştigată de Daria Ghencea cu Incredibil şi Antonia Matei cu poneiul Camelia, aceeași care a repetat performanța și în competiţia rezervată doar poneilor, cu Ionuţ Costache în rolul conducătorului.

În celelalte întreceri de la Hipodrom s-au impus Nelstar, Jan, Star Nobel, Zorina şi Bădie. La penultima întrecere a sezonului oficial hipic au asistat în jur de 500 de spectatori.

Următoarea Reuniune oficială de trap de pe Hipodromul Ploieşti va avea loc peste două săptămâni, pe 4 noiembrie, atunci când se va ţine ultima cursă clasică din 2018, Criteriul de Fond.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co